Консултации

Започнете вашето пътуване към по-добро здраве сега и запишете час днес.

Консултацията представлява диалог между лекуващия и пациента, с акцент върху пълна промяна на начина на живот, мисленето и нагласата на лекувания с цел постигане на хармонично съществуване в съгласие с каноните на натуралната хигиена.

 

Записването се осъществява чрез предварителна уговорка по телефона. Желателно е пациентът/ клиентът да носи налична документация (епикризи, лабораторни изследвания), свързана със заболяването (ако такава е налична).

 

Консултациите на д-р Чакърова са насочени към изграждане на оптимизиран и здравословен дневен порцион, за да бъде денят ви по-успешен и по-усмихнат ! Индивидуализираните програми и хранителните режими са специално създадени за кърмачета, малки деца, подрастващи и възрастни.

 

Консултациите се провеждат както за възрастни така
и за деца от 0-18 г.

КОНСУЛТАЦИИТЕ С НАШИТЕ ПАЦИЕНТИ
преминават през следните етапи

 • Запознаване

 • Анализ

 • Решения

 • Действия

 • Резултати

ОТЗИВИ

 • Здравейте ! Аз съм Емили, на галено Еми и съм търи годинки. С д-р Чакърова моята майка Юлия и Баба Бо се запознали още преди  да се родя. Тя е посъветвала мама как да се храни, движи и мисли за да се родя здраво и щастливо бебе. Това и стана на 31.10.2013 година. Оттогава се срещаме редовно с д-р Чакърова и тя ме учеше на различни гимнастически упражнения и хранителни режими според моята възраст. Приятните ми срещи с нея продължават и сега, за което казвам - благодаря ти леличко доктор Чакърова. Като порасна и аз ще стана лекарка като тебе и Баба и ще се грижа за сладките малки дечица. Вече си имам лекарски комплект и лекувам моите болни животни играчки Пожелавам ти д-р Чакърова да продължиш с любов и знания да се грижиш, лекуваш и радваш децата. Емили, София, 3.12.2016 г.

  Емили
  Емили
 • Доктор Чакърова е не само лекар, но и човек...човек,на който може да разчиташ, когато и да и звъннеш, не само за здравни причини, но и в личен план...да те изслуша, да те посъветва. Аз лично разчитам единствено и само на нея, не само за здравето на моите две момичета, а и за цялото ни семейство! Искам да и пожелая, да бъде винаги човека, когото познаваме усмихната, всеотдайна, добронамерена, позитивна и успешна!

 • От няколко години познаваме Д-р Чакърова и тя е нашият гид в света на здравето! Тя ни е научила, как с природни средства и промяна на стила на живот да поддържаме здравето си. Д-р Чакърова е много четящ и информиран човек, който не само препоръчва, но и тя самата спазва разумните съвети, които дава на пациентите си. За нас е привилегия да ползваме нейните съвети и горещо я препоръчваме на всеки, който сериозно е поел отговорността за собственото си здраве! - Станимира Георгиева - M.I.R.

  Станимира Георгиева - M.I.R.
  Станимира Георгиева - M.I.R.
 • Д-р Чакърова Благодаря Ви за професионализма и етичността! Много здраве успехи и 🙂 весели новогодишни празници!

  Д-р Ножарова

Нуждаете се от личен здравен план?

Обади се сега на номер ( +359 888 934 180 ) и нека заедно да създадем програма за твоето здраве!